Kunstbon

1. Kunst(cadeau)bon

Ineens moet er een passend geschenk zijn... De keuze van een stijlvol cadeau is niet eenvoudig. Wij hebben de oplossing! Voor elk gewenst bedrag kunt u een kunstbon kopen. De ontvanger kan daarmee een kunstwerk huren of kopen. Hij wordt bij ons goed ontvangen en rondgeleid door een van de betere collecties van Nederland. Mocht de ontvanger desondanks uit onze collectie geen keuze kunnen maken dan kan de kunstbon probleemloos tegen geld geruild worden. Een hekel aan bonnen?

2. Kunstwerk cadeau

U kiest een kunstcadeau in onze galerie. Desgewenst adviseren we u. U kiest iets dat u mooi vindt en waarvan u verwacht dat de ontvanger er blij mee is. Het cadeau kan eenvoudig tegen een ander kunstwerk of geld geruild worden. Dat geeft de zekerheid dat uw relatie een cadeau krijgt dat hij echt op prijs stelt.

3. Kunstopdracht

Ter gelegenheid van een jubileum of als relatie- of kerstgeschenk laten wij exclusieve kunstcadeaus maken. Bijvoorbeeld een prent met een onderwerp uit uw bedrijfstak.

4. Cadeau-tip

Seizoenen van het Leven, een hedendaags getijden- en pelgrimsboek. Lees meer ...
Het boek kost € 19,95 en is verkrijgbaar bij Intermedi-Art. De verzendkosten voor 1 of 2 boeken zijn € 4,50. U kunt ook even langskomen.